Story Sharing Café 22 april

Story Sharing Café – där historier från hela världen möts!

I april kommer Universum (FI) till Åland och bjuder in oss till ett Story Sharing Café på Mariehamns Stadsbibliotek. Tillställningen är öppen för alla och gratis – tanken är att skapa en mötesplats för människor, berättelser och kulturer.

Tid: 22.4 kl.18-20

Plats: Mariehamns Stadsbibliotek, Strandgatan 29

Pris/ Biljetter: Gratis och öppet för alla. Biljättsläpp fredag 31 mars. Hämta din biljett på biblioteket i kundtjänst eller reservera den genom att ringa 018-531411.

Vad är Story Sharing Café?

Under Story Sharing Café -evenemanget sitter vi runt kaffebord och delar våra vardagliga erfarenheter och minnen. Ingen behöver uppträda, utan diskussionerna framskrider i små grupper som leds av medlemmar i Story Sharing Universum –projektet (FI). Under kvällen får vi även uppleva inbjudna gäster med egna historier att berätta, live musik samt open mic för egna historier! Evenemanget ordnas av Story Sharing Universum -projektet, vars mål är att hjälpa invandrare, asylsökande och dem födda i Finland, att möta varann med hjälp av historier. Vi talar (iallafall) engelska, svenska, finska, ryska, arabiska, franska och slovenska.

Under caféet serveras gratis internationellt fika.

%d bloggare gillar detta: