Poetry Slam 2017

De åländska mästerskapen i estradpoesi är här igen! Kom till pub Stallhagen i Finström fredagen den 27:de oktober kl. 19.00 för årets poesiupplevelse!

Vill du delta i Poetry Slam? Kom då till Stallhagen på rätt dag, gärna lite före kl. 19, och anmäl dej på plats. Kom ihåg att ta med dej egenhändigt författade, ej tidigare publicerade, dikter! (Fast du kan också skriva dina bidrag på plats ifall du skulle bli inspirerad!) Du får inte använda någon rekvisita, endast din kropp och din röst. Ta med dej släkt och vänner och häng med på en toppenkväll i poesins tecken!

Tycker du det är långt till Finström? Det är du (inte) ensam om, men oroa dej inte. Vi har en avgiftsfri buss från Bussplan i Mariehamn kl. 18.00. Retur blir det efter evenemangets slut. Det är förstås begränsat med plats i bussen (ryms ca 55 personer) så kom i tid om du ska med! Bussen kör enligt följande rutt: Bussplan-Styrmansgatan-Ålandsplan-Sjukhusrondellen-Rökerirondellen-Strandnäs-gamla Godbyvägen förbi Dalkarby träsk-Jomala kyrka-Ingby-Gölby-Ämnäs-gamla Godbyvägen genom Godby-Stallhagen.

Kom också ihåg att förhandsboka bord om du vill äta middag på Stallhagen. Boka bord kan du göra på pubstallhagen@stallhagen.com eller per telefon +358 (0)457 3448500

HÄR kan du läsa mer om fenomenet Poetry Slam!

%d bloggare gillar detta: