Poetry Slam 2018

De åländska mästerskapen i estradpoesi är här igen! Årets poesihappening begås i år på Bistro Avenue, Norra Esplanadgatan 2. Datumet är 26.10 och vi börjar kl. 19.00 (nästan prick). MC är suveräne Fredrik Erlandsson, så det kan bli både poesi och en och annan trumpetfanfar eller gitarrtrudelutt, vem vet?

Vill du delta i Poetry Slam? Kom då till Bistro Avenue på rätt dag, gärna lite före kl. 19, och anmäl dej på plats. Kom ihåg att ta med dej egenhändigt författade, ej tidigare publicerade, dikter! (Fast du kan också skriva dina bidrag på plats ifall du skulle bli inspirerad!) Du får inte använda någon rekvisita, endast din kropp och din röst. Ta med dej släkt och vänner och häng med på en toppenkväll i poesins tecken!

Kom också ihåg att förhandsboka bord om du vill äta middag. Boka bord kan du göra på bistroavenue.ax eller per telefon, +3581814900.

HÄR kan du läsa mer om fenomenet Poetry Slam!

%d bloggare gillar detta: