Bakfickan 19.3 kl. 19.00 på Indigo – INSTÄLLD!

Då Mariehamns litteraturdagar har ställts in på grund av den rådande situationen med coronasmittan så har vi tyvärr också fattat beslutet att ställa in Bakfickan. Vi hoppas förstås kunna arrangera den senare i år, beroende på hur allt utvecklar sej. Vi beklagar djupt, men säkerheten går först. Ta hand om er, tvätta händerna noga och läs mycket böcker! Vi ses!

*************************************************************************************************

Torsdag 19.3 inleder vi årets litteraturdagar med litteraturföreningens eget evenemang Bakfickan. Här lyfter vi fram åländska skribenter och varvar med lite åländsk musik. Årets Bakficka har rubriken ”Tillfreds”, och våra författargäster i år är:

– King David, vinnare av Poetry Slam 2019
– Pernilla Lindroos
– Krister Lumme
– Carina Karlsson
– Alva Lobråten
– Johanna Evenson

För musiken står Ronja Monto. Programmet börjar kl. 19.00 och slutar ca 21.00.
Hjärtligt välkomna!

%d bloggare gillar detta: