Kåhre-afton den 26.8 2012

För tredje gången firades den 26.8 skalden, läraren och Mariehamnsprofilen Georg Kåhre på sin födelsedag med en programafton i avspänd stil. Visor, dikter, skepparhistorier och anekdoter framfördes av Jonnie Listherby, Eivor Lindström, Ulf Nyback, Bengt Malmberg, Lasse Fredrikson och Rune Eriksson. Nauticals altan var fylld till absolut sista plats, och publiken trivdes gott trots det aningen ogina vädret, med blåst och några regnskurar.  I Georg Kåhres anda blev ändå stämningen varm och gemytlig, det enda som saknades var solnedgången bakom Pommerns master.

Kvällen arrangerades av Visans vänner och Ålands litteraturförening.

Meddelar Carina Karlsson i arrangörsgruppen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: