Bokbad

Äntligen är det dags för bokbad igen!
Eller ja… inte riktigt än kanske. Det årliga bokbadet på Pellas gästhem, Lappo Brändö, äger rum 28 – 30.1.2022.
Det finns alltså gott om tid att planera och skriva in det i kalendern, välja ut böcker, eller kanske anmäla din kompis eller släkting som behöver ett veckoslut med läsro och god mat? Bästa tänkbara julklappen åt bokmalen!
Vi bor med helpension och eget rum på gästhemmet, läser medhavda böcker efter eget behag, äter gemensamma måltider och pratar så mycket vi vill eller smiter iväg för att läsa mera. Bindande anmälan per e-post till kassor(at)litteratur.ax eller telefon +358408273419 senast 14.1.2022.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: