Teaterresa

Föreningen ordnar tillsammans med Viking Line Buss en paketresa till Svenska Teatern i Helsingfors och pjäsen ”Själarnas ö”, baserad på Johanna Holmströms succéroman med samma namn. Vi har biljetter till en matinéföreställning onsdag 8.3.2023. Priset är 151-172 euro per person, beroende på hur många vi blir. I priset ingår buss- och båtresa tur/retur, del i B2-hytt Mariehamn-Helsingfors 7.3, frukost samt biljett på balkong rad 1-2. Hemfärden sker via Åbo. Anmälan (bindande) senast 20.1.2023 per telefon 018 26342 eller 018 26311, alternativt per e-post info@vikinglinebuss.ax. Vid anmälan uppges namn, adress, telefonnummer och födelsetid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: