Vad ska babyn heta?

Babyn? Ja, litteraturföreningens 50-årshistorik alltså! Den är på gång och ska komma ut lagom till jubiléet i höst – men vi har inte kommit på någon bra titel ännu, och vad gör vi då? Alla vet ju att vi gillar böcker, och gillar att ge bort böcker… så det gör vi! Lämna in förslag till titel, kom ihåg att uppge dina kontaktuppgifter också så att vi kan få tag på dej när ditt fantastiska förslag sopar banan med medtävlarna. Priset är ära och berömmelse, ett hemligt bokpaket och ett exemplar av historiken när den kommer ut.
Skicka ditt förslag till alandslitteraturforening20@gmail.com!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: